info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Tregakappen blank

Tregakappen blank

Tregakappen blank bestellen

Hieronder vindt u blanke tregakappen in verschillende diameters.

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online tregakappen blank bestellen


De aluminium Tregakappen van de Kachelwinkel zijn te gebruiken voor ontluchting van bijvoorbeeld technische ruimtes en de rookgasafvoer van gaskachels. 
Deze Tregakappen hebben een trekbevorderende functie en voorkomt dat vogels nesten kunnen maken in het afvoer- of toevoerkanaal.

Door deze eigenschap worden deze kappen ook wel Trekkap, Trekkende kap of Nelson kap genoemd.

De Tregakappen van de Kachelwinkel zijn leverbaar in aluminium blank en zwart, uiteraard zijn deze aluminium kappen niet geschikt voor houtkachels of open haarden. Hiervoor dien u RVS Trekkende kappen te gebruiken, eveneens ook leverbaar door de Kachelwinkel.

Tregakappen in blank en zwarte uitvoering koopt u bij de Kachelwinkel in diverse diameters, deze kappen zijn uit voorraad leverbaar (o.v.)

Bestel online al uw tregakappen blank bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten dakkappen.

Aluminium tregakappen (Nelsonkappen) voor o.a. gesiers, ventilatie, e.d.

Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

 

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.