SKU
KHAEL031

Element4 Modore 150 e

€ 3.215,00 INCL BTW.

Een prachtige elektrische fronthaard van Element4. Bijna niet van een echte gashaard te onderscheiden maar met alle voordelen van een elektrische haard. U kunt de haard bedienen door middel van een gratis app op telefoon en tablet. Daarmee kunt u gemakkelijk de thermostaat en licht intensiteit van de haard regelen. Alle elektrische haarden van Element4 zijn uitgerust met antireflectieglas. U heeft nauwelijks door dat er een glasplaat voor de haard zit.

De Element4 Modore 150 e elektrische haard

Een prachtige elektrische fronthaard van Element4. Bijna niet van een echte gashaard te onderscheiden maar met alle voordelen van een elektrische haard.

U kunt de haard bedienen door middel van een gratis app op telefoon en tablet. Daarmee kunt u gemakkelijk de thermostaat en licht intensiteit van de haard regelen.

Alle elektrische haarden van Element4 zijn uitgerust met antireflectieglas. U heeft nauwelijks door dat er een glasplaat voor de haard zit. 

Zowel warmte als Sfeer

Deze elektrische haard geeft niet alleen sfeer, maar ook warmte. Zo heeft deze haard meerdere standen namelijk, 1 en 2kW.

Merk: Element4
Model: Modore 150 e
Brandstof: Elektrisch
Vuurzicht: Front
Type kachel: Inbouw
Wel of geen afvoer: Geen afvoer
Kleur: Zwart
Afmeting breedte: 150.6 cm
Afmeting hoogte: 35.5 cm
Afmeting diepte: 30 cm
Inbouwmaat breedte: 156.2 cm
Inbouwmaat hoogte: 55.5 cm
Inbouwmaat diepte: 31.5 cm
Bediening: Tablet/telefoon bediening
Thermostaat: Ja
Branderdecoratie: Houtset
Minimaal vermogen: 1 kW
Maximaal vermogen: 2 kW
Lichtmodule: LED

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top