SKU
KHAEL026

Faber e-MatriX 800/500 I Front

€ 3.235,00 INCL BTW.

Met de e-MatriX 800/650 I geniet u van een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De MatriX 800/500 I is in te bouwen naar uw stijl. Het beeld en geluid komen voort uit waternevel en elektriciteit, waardoor u geen gasaansluiting en rookkanaal nodig heeft. 

Faber e-MatriX 800/500 I Front 

Met de e-MatriX 800/500 I heeft faber weer een mooie elektrische haard toegevoegd aan het assortiment. Met de e-MatriX 800/650 I geniet u van een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De MatriX 800/500 I is in te bouwen naar uw stijl, wat bij gas- en houthaarden niet altijd mogelijk is. Het beeld en geluid komen voort uit waternevel en elektriciteit, waardoor u geen gasaansluiting en rookkanaal nodig heeft. 

Opti-myst vlameffect

Met het opti-myst vlameffect krijgen de vlammen in de haard een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Dit effect wordt gecreërd door een combinatie van fijne waternevel, opstijgende warme lucht energiezuinige verlichting. 

Verwarmingselement

Het is ook mogelijk om een verwarmingselement als optie erbij te bestellen. hierdoor is uw elektrische haard niet meer alleen een sfeerhaard, maar wordt het ook uw warmtebron. 

Led lichtmodule van Faber

Met de Led lichtmodule creëert Faber een realistisch vuurbeeld voor in uw woonkamer. Met deze led lichtmodule is het mogelijk om de vlamkleuren naar uw wens in te stellen.

De Faber Matrix Brandend zien?

Wilt u de Faber Matrix brandend zien? Dan ben u van harte welkom bij onze parnter Havé Verwarming in lunteren. Hier hebben wij meerdere gesloten gashaarden brandend opgesteld staan.

 

Merk: Faber

Model:e-MatriX 800/500 I

Brandstof: Elektrisch

Vuurzicht: Front

Type kachel: Inbouw

Wel of geen afvoer: Geen afvoer

Kleur: Zwart

Afmeting breedte: 93.4 cm

Afmeting hoogte: 93.6 cm

Afmeting diepte: 59.7 cm

Ruitmaat breedte :80 cm

Ruitmaat hoogte: 50 cm

Geluidsmodule: Ja

Lichtmodule: LED

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top