SKU
KHAEL027

Faber e-MatriX 800/500 II Hoek

€ 3.415,00 INCL BTW.

Met de e-MatriX 800/500 II geniet u van een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De MatriX 800/500 II is in te bouwen naar uw stijl. Het beeld en geluid komen voort uit waternevel en elektriciteit, waardoor u geen gasaansluiting en rookkanaal nodig heeft.

Faber e-MatriX 800/500 II Hoek

Met de e-MatriX 800/500 II heeft Faber weer een mooie elektrische haard toegevoegd aan het assortiment. Met de e-MatriX 800/500 II geniet u van een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De MatriX 800/500 II is in te bouwen naar uw stijl, wat bij gas- en houthaarden niet altijd mogelijk is. Het beeld en geluid komen voort uit waternevel en elektriciteit, waardoor u geen gasaansluiting en rookkanaal nodig heeft.

Opti-myst vlameffect

Met het opti-myst vlameffect krijgen de vlammen in de haard een driedimensionaal vuurbeeld met
rookeffect. Dit effect wordt gecreërd door een combinatie van fijne waternevel, opstijgende warme lucht energiezuinige verlichting.

Verwarmingselement

Het is ook mogelijk om een verwarmingselement als optie erbij te bestellen. hierdoor is uw elektrische haard niet meer alleen een sfeerhaard, maar wordt het ook uw warmtebron.

Led lichtmodule van Faber

Met de Led lichtmodule creëert Faber een realistisch vuurbeeld voor in uw woonkamer. Met deze led
lichtmodule is het mogelijk om de vlamkleuren naar uw wens in te stellen.

De Faber Matrix Brandend zien?

Wilt u de Faber Matrix brandend zien? Dan ben u van harte welkom bij onze partner Havé Verwarming in lunteren. Hier hebben wij meerdere gesloten gashaarden brandend opgesteld staan.

Merk: Faber
Model: e-MatriX 800/500 II
Brandstof: Elektrisch
Vuurzicht: Hoek
Type kachel: Inbouw
Wel of geen afvoer: Geen afvoer
Kleur: Zwart
Afmeting breedte: 103.7 cm
Afmeting hoogte: 93.6 cm
Afmeting diepte: 60.2 cm
Ruitmaat breedte: 83.5 cm
Ruitmaat hoogte: 50 cm
Ruitmaat diepte: 35.8 cm
Geluidsmodule: Ja
Lichtmodule: LED

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top