info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

JAcobus 12 Houtkachel

SKU: KHAJA003

Snel overzicht

JAcobus 12 Houtkachel

Normale prijs: € 1.995,00

Special Price € 1.895,00

5% Korting

Details

Wilt u deze kachel bekijken? Neem contact op met ons verkoopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl

JAcobus 12 Houtkachel 

Wilt u deze kachel bekijken, neem kontakt op met ons verkoopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl

De JAcobus 12 is een lekkere grote houtkachel waar u makkelijk grotere blokken hout in verbrand.

Het vermogen van deze krachtige kachel kunt u variëren tussen de 7 en 12kW. Daarmee is deze kachel geschikt om uw grote woonkamer of andere ruimte met gemak te verwarmen. Omgerekend kunt u met deze JAcobus 12 houtkachel een ruimte met een inhoud van ongeveer 250m3 verwarmen.

De JAcobus haarden zijn momenteel ontzettend populair en dat is niet zonder reden, in de categorie de houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.

* Vuurzicht Front *Hartpijphoogte 62,5cm * Afvoerdiameter 150mm * Rendement 80% * Afmetingen bxhxd: 72x78x39cm * Vermogen 12kW * Externe luchttoevoer mogelijk * Op aanvraag zelfsluitende deur mogelijk * 1-knops bediening * stookstand verstelling * Levenslange garantie! (op staal-, las-, hang- en sluitwerk )

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.