SKU
KHAJA004

JAcobus 6 Beton Houtkachel

Speciale prijs € 2.280,00 INCL BTW. Normale prijs € 2.395,00
JAcobus 6 Beton Houtkachel

JAcobus 6 Beton Houtkachel

Wilt u deze kachel bekijken? Maak dan een afspraak met ons verkoopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl.

De kleine JAcobus kan een vermogen leveren van 3,5 tot 7kW, het vermogen is door u zelf aan te passen door meer of minder hout te stoken.

Als u u veel hout stookt in de JAcobus 6 en hij zijn piekvermogen van 7kW bereikt kan hij ruimtes tot wel 120m3 verwarmen. De beste in zijn soort!

De JAcobus 6 is momenteel één van de best verkochte houthaarden en dat is niet zonder reden, de JAcobus heeft een aantal punten waardoor hij uitblinkt ten opzichte van andere houthaarden. In de categorie houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.

* Vuurzicht Front * Hartpijphoogte 62,5cm * Afvoerdiameter 131mm * Rendement 80% *Kleur Donker antraciet * Afmetingen bxhxd: 52x78x39cm * Vermogen 6kW * Externe luchttoevoer mogelijk * op aanvraag zelfsluitende deur mogelijk * 1-knops bediening * stookstand verstelling * levenslange garantie! (op staal-, las-, hang- en sluitwerk)

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top