info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Haardstellen Zwart

Haardstel zwart

Zwarte haardstellen zijn beschikbaar bij dekachelwinkel.nl. Bekijk onze ruime aanbod en kies uw favoriet!

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 47 in totaal

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online haardstellen bestellen

Bestel online haardstellen bij De Kachelwinkel. Wij zijn De Kachelwinkel voor alle artikelen die nodig zijn bij het onderhoud en de aanvulling van uw kachel of open haard. Kies uit zwarte haardstellen, RVS haardstellen en antraciete haardstellen. U kunt kiezen uit verschillende categorieeën en soorten haardstellen, deze vindt u in het sub-menu Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

 

Smeetijzeren haardstel 

Onze haardstellen van smeetijzer bestaan uit verschillende attributen:

  • Tang
  • Pook
  • Borstel
  • Schop
  • Veger

Ons ruime aanbod zorgt ervoor dat u een set kan uitkiezen die past bij uw kachel. 

 

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.