SKU
KHAOL007

Olsberg Caldera Compact II

Speciale prijs € 2.755,00 INCL BTW. Normale prijs € 2.896,00
Olsberg Caldera Compact II

Olsberg Caldera II Compact

Wilt u deze kachel bekijken? Neem kontakt op met ons verloopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl

Olsberg Caldera Compact houtkachel

De Caldera heeft een mooi groot gebogen ruitoppervlak voor een ruim zicht op het prachtige vuurbeeld wat de standaard is bij alle Olsberg kachels. Met de optionele BigStone bekleding is deze houtkachel een serieuze design optie naast de speciale speksteenkachels van andere merken.

Bekleding

Zoals genoemd is deze Olsberg kachel verkrijgbaar met de BigStone natuurbekleding. Met de meer standaard keramieke opties is de kachel wat kleiner. met diverse soorten (boven) bekleding. Door de verschillende mogelijkheden qua bekleding kunt u deze houtkachel nog beter aanpassen aan uw woonstijl en stookwensen. 

Laag in vermogen

Probeer maar eens een houtkachel te vinden met deze speksteenmogelijkheden en formaat die niet teveel vermogen heeft. In de meeste huizen van tegenwoordig is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds smerig is of dat u de kamer wordt uitgestookt. Om nog maar niet te spreken van de uitstoot vanwege de onvolledige verbranding. De Olsberg Caldera heeft maar 6kW nominaal vermogen. Daarom is deze houtkachel de perfecte kachel voor een  woonkamer of keuken waar deze dient als blikvanger, gezelligheidsmaker en bijverwarming. Wanneer ook deze Caldera uitgerust wordt met de OEC van Olsberg is stoken kinderspel en komt het rendement ruim boven de 80% uit!

OEC

Ook op deze Olsberg kachel kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geïsoleerde woningen en woonkamers.

Vuurzicht front
Merk Olsberg
Uitvoering front
Hartpijphoogte 117,5cm
Afvoerdiameter   15cm
Rendement >80%
Kleur zwart
Afmetingen bxhxd: 56,8 x 130,5 x 47cm
Vermogen 6kW

Extra mogelijkheden tegen meerprijs op aanvraag

 

Mogelijkheden

Kleur/Materiaal

 

 

Standaard

  • Zwart staal**

 

 

 

 

 

 

Zwart** staal + keramische bovenplaat, zijwanden en inleg

  • Sneeuwwit

 

 
  • Caffe latte

 

 

 

  • Speciale kleuren

 

 

 

 

 

 

Zwart** staal + natuursteen bovenplaat, zijwanden en inleg

  • Serpentine

 

 
  • Rainbow BigStone

 

 
  • Ruivina BigStone

 

 

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top