SKU
KHAOL004

Olsberg Iriga Compact

Speciale prijs € 2.975,00 INCL BTW. Normale prijs € 3.130,00
Olsberg Iriga Compact

Olsberg Iriga Compact

Wilt u deze kachel bekijken? Neem kontakt op met ons verloopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl

Olsberg Iriga Compact hoek houtkachel

Puur design met functie. Deze Iriga houtkachel is bijna de enige kachel die in een hoek gebouwd is. Hierdoor is het mogelijk de kachel verder een hoek in te zetten zonder dat het ten koste gaat van uw zicht op het prachtige vlammenspel wat u kan creeeren met deze Olsberg Iriga 

Bekleding

Zoals bij bijna alle Olsberg kachels is ook deze Iriga verkijgbaar met diverse soorten (boven) bekleding. Natuurlijk is ook de standaard stalen versie beschikbaar. Door de verschillende mogelijkheden qua bekleding kunt u deze houtkachel nog beter aanpassen aan uw woonstijl. 

Laag in vermogen

Het is vaak lastig om een houtkachel te vinden die een mooi formaat heeft en niet wegvalt in een grote kamer en ondanks zijn afmetingen niet teveel vermogen heeft. In de meeste huizen van tegenwoordig is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds smerig is of dat u de kamer wordt uitgestookt. Om nog maar niet te spreken van de uitstoot vanwege de onvolledige verbranding. De Olsberg Iriga heeft maar 5kW nominaal vermogen. Daarom is deze houtkachel de perfecte kachel voor een  woonkamer of kantoor waar deze dient als blikvanger, gezelligheidsmaker en bijverwarming. Wanneer ook deze Iriga uitgerust wordt met de OEC van Olsberg is stoken kinderspel en komt het rendement ruim boven de 80% uit!

OEC

Ook op deze Olsberg kachel kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geïsoleerde woningen en woonkamers.

 

Vuurzicht front
Merk Olsberg
Uitvoering hoek
Hartpijphoogte 117,8cm
Afvoerdiameter 15cm
Rendement >80%
Kleur zwart
Afmetingen bxhxd: 56 x 131,9 x 41cm
Vermogen 5kW


 Extra mogelijkheden tegen meerprijs op aanvraag

 

Mogelijkheden

Kleur/Materiaal

 

 

 

 

 

 

Standaard

  • Zwart staal**

 

 

 

 

 

 

Keramische bovenplaat los

  • Sneeuwwit

 

 

 

  • Caffe americano

 

 

 

  • Speciale kleuren

 

 

 

 

 

 

Natuursteen bovenplaat

  • Serpentine

 

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top