SKU
KHAOL002

Olsberg Pico Compact

Speciale prijs € 2.900,00 INCL BTW. Normale prijs € 3.050,00
Olsberg Pico Compact

Olsberg Pico Compact

Wilt u deze kachel bekijken? Neem kontakt op met ons verloopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl

Olsberg Pico Compact draaibare houtkachel

De Olsberg Pico is een elegante verschijning. Deze houtkachel loopt aan de onderkant wat toe waardoor deze bijna op een poot lijkt te staan. Dit geeft een extra ruimtelijk effect. De poot herbergt de bediening, de plek voor de optionele OEC en heeft nog een verrassing...   

Draaibaar

De Pico is de eerste houtkachel in de Olsberg serie die zonder toevoeging van een draaiplateau draaibaar is. Het 'pedaal' om hem te laten draaien is netjes weggewerkt achter de klep in de voet van de kachel. Wat deze Pico verder speciaal maakt is de mogelijkheid van externe luchttoevoer terwijl de kachel draaibaar is. 

Laag in vermogen

Het is moeilijk om een houtkachel te vinden die niet te klein is maar ook niet teveel vermogen heeft? In de meeste huizen van tegenwoordig is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds zwart is of dat u de kamer wordt uitgestookt. De Olsberg Pico heeft maar 5kW nominaal vermogen! Daarom is deze houtkachel de perfecte kachel voor een gemiddelde ( of juist grote met vloerverwarming ) woonkamer of kantoor. Helemaal wanneer deze uitgerust wordt met de OEC van Olsberg.

OEC

Ook op deze Olsberg Pico kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geïsoleerde woningen en woonkamers.

Vuurzicht front
Merk Olsberg
Uitvoering front
Hartpijphoogte nvt
Afvoerdiameter  15cm
Rendement >80%
Kleur zwart
Afmetingen Øxh: 46,6 x 128,7cm
Vermogen 5kW

Extra mogelijkheden (Meerprijs op aanvraag)

Mogelijkheden

Kleur/Materiaal

 

 

 

 

 

 

Standaard

  • Zwart staal**

 

 

 

 

 

 

Keramische bovenplaat los

  • Sneeuwwit

 

 

 

  • Kersen

 

 

 

  • Speciale kleuren

 

 

 

 

 

 

Keramische bovenplaat los

  • Sneeuwwit

 

 

Afgeschuind

 

 

 

 

 

 

 

Natuursteen bovenplaat

  • Serpentine
 

 

 

 

 

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top