SKU
KHAOL001

Olsberg Tacora Compact

Speciale prijs € 3.055,00 INCL BTW. Normale prijs € 3.215,00
Olsberg Tacora Compact

Olsberg Tacora Compact

Wilt u deze kachel bekijken? Neem kontakt op met ons verloopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl

Olsberg Tacora Compact houtkachel

Soms is het mooier iets in het Engels te zeggen dan in het Nederlands. "Seeing out the day in the comforting warmth of a blazing fire" Vrij vertaald: De winterdag uitzitten bij een comfortabel warm, gezellig en groot houtvuur. Dat is precies wat je met deze Olsberg Tacora kan gaan doen als deze bij u in de woonkamer staat.  

Bekleding

Zoals bij bijna alle Olsberg kachels is ook deze Tacora verkrijgbaar met diverse soorten bekleding. Natuurlijk is ook de standaard stalen versie beschikbaar. Door de verschillende mogelijkheden qua bekleding kunt u deze houtkachel nog beter aanpassen aan uw woonstijl. Deze houtkachel is ook te krijgen met twee soorten natuursteen. Dat noemen ze bij Olsberg BigStone. De Tecapa is dan niet meer rond van boven maar krijgt een wat andere vorm en wordt wat breder. Wel prachtig met de natuurstenen serpentin of rainbow..

Laag in vermogen

Het is moeilijk om een houtkachel te vinden die niet te klein is maar ook niet teveel vermogen heeft? In de meeste huizen van tegenwoordig is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds smerig is of dat u de kamer wordt uitgestookt. De Olsberg Tacora heeft maar 6kW nominaal vermogen. Daarom is deze houtkachel de perfecte kachel voor een doorsnee woonkamer of kantoor. Helemaal wanneer deze uitgerust wordt met de OEC van Olsberg.

OEC

Ook op deze Olsberg kachel kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geïsoleerde woningen en woonkamers

Vuurzicht front
Merk Olsberg
Uitvoering front
Hartpijphoogte   131,6cm
Afvoerdiameter   15cm
Rendement >80%
Kleur zwart
Afmetingen Øxh: 54 x 145,4cm
Vermogen 6kW

 

Extra mogelijkheden (Meerprijs op aanvraag)

Mogelijkheden

Kleur/Materiaal

 

 

 

 

 

 

Standaard

  • Zwart staal**

 

 

 

 

 

 

Keramische zijkanten + bovenplaat

  • Ahorn

 

 
  • Black-wood

 

 

 

  • Speciale kleuren

 

 

 

 

 

 

Natuursteen zijkanten + bovenplaat

  • Serpentine

 

 
  • Rainbow BigStone

 

 

 

 

 

 

Keramische bovenplaat los

  • Ahorn

 

 

 

  • Black-wood

 

 

 

  • Speciale kleuren

 

 

 

 

 

 

Natuursteen bovenplaat los

  • Serpentine

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top