SKU
KHAOL013

Olsberg Tipas Compact II

Speciale prijs € 2.670,00 INCL BTW. Normale prijs € 2.845,00
Olsberg Tipas Compact II

Olsberg Tipas Compact I

Wilt u deze kachel bekijken? Neem kontakt op met ons verloopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl

Olsberg Tipas houtkachel

Ondanks de slanke trekken van deze Olsberg houtkachel heb je een mooi zicht op het vuur. Daarbij is de brandplek relatief groot gehouden.

Weinig vermogen

Vindt u het ook zo lastig om een houtkachel te vinden die niet te klein is maar ook niet teveel vermogen heeft? In veel van de huidige huizen is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en/of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af, of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds smerig is, of dat u de kamer wordt uitgestookt. De Olsberg Tipas heeft maar 4kW nominaal vermogen. Daarom is deze houtkachel de ultieme kachel voor kleinere woningen. Helemaal wanneer deze uitgerust wordt met de OEC.

OEC

Ook op deze Olsberg kachel kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geïsoleerde woningen.

De Tipas I draaien

Een mooie optie onder de Tipas is de draaivoet. Door de Olsberg Tipas op deze draaivoet te plaatsen is het mogelijk om de houtkachel 180 graden te draaien! De toch al grote kijkhoek met zicht op het vuur is daarmee nog groter te maken.

Merk Olsberg
Model Olsberg Tipas Compact II
Brandstof Hout
Vuurzicht Front
Type kachel Vrijstaand
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Gewicht 125kg
Afmeting breedte 43.4 cm

 

Afmeting hoogte 112.7 cm
Afmeting diepte 43.4 cm
Vermogen (kw) 2 – 6 kW
Rendement 80 %
Hart pijp hoogte 98.5 cm
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Ja
Rookgasafvoer diameter 150 mm
Externe luchttoevoer Ja
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top