SKU
KHAOL016

Olsberg Tipas Compactt II

Speciale prijs € 2.510,00 INCL BTW. Normale prijs € 2.640,00
Olsberg Tipas Compact II

Olsberg Tipas Compact II

Wilt u deze kachel bekijken? Neem kontakt op met ons verloopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl

Olsberg Tipas houtkachel

Ondanks de slanke trekken van deze Olsberg houtkachel heb je een mooi zicht op het vuur. Dit word mede veroorzaakt door de groot gehouden brandkamer. Deze Olsberg plus heeft een hogere sokkel dan de Tiaps II. Dit is dus dezelfde kachel alleen het vuur is omhooggebracht voor een nog beter zicht.

Bekleding

Deze Tipas plus is verder geheel hetzelfde als de Tipas II en verkrijgbaar in geheel metalen behuizing, dus zonder bekleding met natuursteen of keramiek. 

Weinig vermogen

Vindt u het ook zo lastig om een houtkachel te vinden die niet te klein is maar ook niet teveel vermogen heeft? In veel van de huidige huizen is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds smerig is of dat u de kamer wordt uitgestookt. De Olsberg Tipas heeft maar 4kW nominaal vermogen. Daarom is deze houtkachel de ultieme kachel voor kleinere woningen. Helemaal wanneer deze uitgerust wordt met de OEC.

OEC

Ook op deze Olsberg kachel kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geïsoleerde woningen.

De Tipas Plus draaien

Een mooie optie onder de Tipas is de draaivoet. Door de Olsberg Tipas op deze draaivoet te plaatsen is het mogelijk om de houtkachel 180 graden te draaien! De toch al grote kijkhoek met zicht op het vuur is daarmee nog groter te maken.

Vuurzicht front
Merk Olsberg
Uitvoering Vrijstaand
Hartpijphoogte 98,5 cm
Afvoerdiameter   15cm
Rendement >80%
Kleur zwart
Afmetingen Øxh: 43,4 x 112,7cm
Vermogen 4kW

 

Extra mogelijkheden tegen meerprijs op aanvraag

Tipas Compact II

Mogelijkheden

Kleur/Materiaal

 

 

Standaard

Zwart staal**

 

 

 

 

 

 

Keramische zijkanten + bovenplaat

Sneeuwwit

 

 

Caffe corretto

 

 

 

Fresh apple

 

 

 

Speciale kleuren

 

 

 

 

 

 

Natuursteen zijkanten + bovenplaat    

Serpentine

 

 

 

 

 

 

Keramische bovenplaat los

Sneeuwwit

 

 

 

Caffe corretto

 

 

 

Fresh apple

 

 

 

Speciale kleuren

 

 

 

 

 

 

Natuursteen bovenplaat

Serpentine

 
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top