SKU
KHAOL015

Olsberg Tolima PowerSystem Compact

Speciale prijs € 3.180,00 INCL BTW. Normale prijs € 3.345,00
Olsberg Tolima PowerSystem Compact

Olsberg Tolima PowerSystem Compact

Wilt u deze kachel bekijken? Neem kontakt op met ons verloopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl

Olsberg Tolima PowerSystem Compact houtkachel

Efficiency is de Tolima's tweede naam. Naast het hoge rendement door de geavanceerde verbrandingstechniek heeft de Olsberg houtkachel ook nog warmteopslag stenen.

PowerSystem

PowerSystem van Olsberg bestaat uit maximaal 120kg steen welke uitermate geschikt is voor de opslag van warmte. Wanneer de kachel uitgebrand is geeft deze steenmassa in de kachel de opgeslagen warmte lang en langzaam weer af. In principe creëert Olsberg hiermee het effect van een speksteenkachel.

Bekleding

Zoals bij bijna alle Olsberg kachels is ook deze Tolima verkrijgbaar met diverse soorten bekleding. Natuurlijk is ook de standaard stalen versie beschikbaar. Door de verschillende mogelijkheden qua bekleding kunt u deze houtkachel nog beter aanpassen aan uw woonstijl. Deze kachel is ook te krijgen met een glazen front wat weer een totaal ander effect geeft aan het uiterlijk van deze Olsberg. zeker in combinatie met het sneeuwwitte keramiek weet je niet wat je ziet.

Laag in vermogen

Het is moeilijk om een houtkachel te vinden die niet te klein is maar ook niet teveel vermogen heeft. In de meeste huizen van tegenwoordig is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en/of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds smerig is of dat u de kamer wordt uitgestookt. De Olsberg Tolima heeft maar 6kW nominaal vermogen. Daarom is deze houtkachel de perfecte kachel voor een doorsnee woonkamer of kantoor. Helemaal wanneer deze uitgerust wordt met de OEC van Olsberg.

OEC

Ook op deze Olsberg kachel kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geïsoleerde woningen en woonkamers.

 

Vuurzicht front
Merk Olsberg
Uitvoering front
Afvoerdiameter   15cm
Rendement >80%
Kleur zwart
Afmetingen bxhxd: 60,7 x 134,3 x 54,9 cm
Vermogen 6kW


Extra mogelijkheden tegen meerprijs op aanvraag

 

Mogelijkheden

Kleur/Materiaal

 

 

Standaard

Zwart staal**

 

 

 

 

 

 

Keramische zijkanten + bovenplaat   

Ahorn

 

 

Hämatit

 

 

 

Curlo

 

 

 

Caffe fredo

 

 

 

Speciale kleuren

 

 

 

Natuursteen zijkanten + bovenplaat 

Serpentine

 

 

 

 

 

 

keramische bovenplaat

Ahorn

 

 

Hämatit

 

 

 

Speciale kleuren

 

 

 

 

 

 

Natuursteen bovenplaat

Serpentine

 

 

 

 

 

 

StorageBloc!

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top