info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Concentrisch RVS

Concentrisch RVS rookgasafvoer kachelpijpen.

Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48.

Artikelen 1 tot 24 van 91 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 91 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

RVS kanalen

Bestel online al uw concentrisch RVS bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten concentrisch RVS voor gesloten gashaarden. Ons concentrisch RVS is uit voorraad leverbaar in verschillende diameters.

Concentrisch gebruikt men bij een gasthaard en gasttoestel met gesloten verbranding. Dit is een systeem met een kleine pijp (binnenbuis) in een grote pijp (buitenbuis). De binnenbuis geldt voor de afvoer van verbrandingsstoffen. De buitenbuis geldt voor de aanvoer van verse lucht.  

Bij De Kachelwinkel bestelt u online 2 verschillende diameters concentrisch RVS; zie sub-menu.

 

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.