info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

CV Aansluitmaterialen

CV Aansluitmaterialen

CV Aansluitmaterialen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Online CV aansluitmateriaal bestellen Bestel online al uw CV aansluitmateriaal voor het aansluiten van uw CV-ketel bij De Kachelwinkel.

Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten CV aansluitmateriaal, waaronder rookgasafvoermateriaal in aluminium en kunststof, expansievaten en dakdoorvoeren.

U kunt kiezen uit verschillende categorieeën en diameters CV aansluitmateriaal deze vindt u in het submenu.

Op zoek naar specifieke soorten CV aansluitmateriaal, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.