Dubbelwandig RVS Geïsoleerd

Dubbelwandig RVS Geïsoleerd

Dubbelwandige kachelpijpen

In onze webshop vindt u dubbelwandige kachelpijpen voor een aantrekkelijke prijs in een ruim aanbod. Of u nu op zoek bent naar zwarte kachelpijpen of een dubbelwandige kachelpijp voor dakdoorvoer, wij leveren!
Het rookgasafvoermateriaal komt met twee soorten dubbelwandig RVS:

 

Navigeer eenvoudig op prijs door gebruik te maken van ons filter aan de linkerkant.
De dubbelwandige rookkanalen zijn zeer geschikt als rookkanaal voor de houtkachel, gasgestookte openhaarden en HR ketels. 
Ons assortiment dubbelwandige rookgasafvoermateriaal RVS bestaat o.a. uit: 
Paspijpen, rozetten, verloopstukken, trekkappen, luchtspouwen, klembanden, daksteunbeugels, bochten, T-Y stukken, loodslab en stormkragen. 

Onze dubbelwandige kachelpijpen zijn van het merk Schiedel. Dit is een toonaangevende fabrikant in Europa en een wereldmerk. Het Schiedel Rite Vent dubbelwandig ICS25 geïsoleerd RVS systeem vormt een uitstekende oplossing voor droge toepassingen zoals open haarden, allesbranders, houtkachels, biomassa CV ketels en pelletkachels. De hoogwaardige isolatie garandeert een optimale hittebescherming. Hierdoor is een CE-keur verkregen voor brandbare materialen met een minimale afstand van slechts 70 mm bij een temperatuurklasse van 600° C. Dit systeem is tevens, met een siliconenring volledig geschikt voor natte overdruk toepassingen, bijvoorbeeld voor condenserende gasgestookte toestellen. Leverbare diameters van 80mm tot 400 mm en grotere diameters op aanvraag.

Eveneens leverbaar is een RVS dubbelwandige kanaal met een luchtspouw van 7,5 mm. Dit complete pakket is o.a. geschikt voor het afvoeren van rookgassen van gasgestookte open haarden, olie gestookte toestellen en HR ketels. Tevens is dit kanaal uitermate geschikt als ventilatie of beluchtingskanaal.

 

To Top