info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Ø 130 - 180 mm

Dubbelwandige kachelpijpen Ø 130 - 180 mm

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Dubbelwandige kachelpijpen Ø 130-180 mm 

Bestel online al uw geisoleerde dubbelwandige kachelpijpen bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten (geisoleerde) dubbelwandige kachelpijpen. Onze dubbelwandige kachelpijpen (Rite vent - Schiedel ICS 25 RVS systeem) zijn voorzien van een klemband en met (optionele) lipring tevens geschikt voor condenserende toestellen.

Afstand tot brandbare materialen is 50 mm bij droge toepassing. KEURMERK T-600

Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.