info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Enkelwandig RVS en Staal

Enkelwandig RVS en Staal rookgasafvoermateriaal

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of 035 - 72 009 48

Artikelen 1 tot 24 van 481 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 481 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online Enkelwandig Rookgasafvoermateriaal bestellen

In het enkelwandig programma heeft de Kachelwinkel diverse soorten kachelpijp. Veel gebruikt wordt het blauw gegloeide pakket. Deze (zwarte) kachelpijpen zijn gemaakt van dunwandig staal en zijn uitstekend te gebruiken voor in huis. Dit is een totaal pakket met bochten, rozetten, etc. Kiest u liever een kwalitatief betere oplossing, dan leveren wij een RVS kachelpijp, deze zijn zowel in het blank als zwart leverbaar. Deze kachelpijp heeft een strak design aangezien mof en spie naadloos op elkaar aansluiten. Ook hier is een totaal programma leverbaar. Tevens leverbaar bij de Kachelwinkel het kachelpijp programma in 2 mm kwaliteit en in de diameters 80 en 100 mm blank en zwart aansluitmateriaal voor Pelletkachels.


Bij veruit de meeste kachelaansluitingen wordt het eerste (zicht) gedeelte, in bijvoorbeeld de huiskamer, gemonteerd met enkelwandige kachelpijp. De Kachelwinkel levert een groot assortiment enkelwandige kachelpijpen in diverse kwaliteit en prijsrange.

Het blauw gegloeide pakket bestaat uit lengtes van 1 meter, bochten, T-stukken en rozetten. Deze artikelen zijn gemaakt van dunwandig staal, in olie gedrenkt waardoor een zwarte uitstraling ontstaat. Dit is het goedkoopste pakket kachelpijpen op onze site maar zeker geschikt voor het aansluiten van uw houtkachel, bij buitengebruik moet u rekening houden met roestvorming na bepaalde tijd. 

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.