info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Ø 180 mm

Ø 180 mm

21 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online enkelwandig ME RVS kanaal Ø 180 mm met lipring bestellen


Bestel online al uw enkelwandig ME RVS kanaal Ø 180 mm met lipring bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten enkelwandig RVS kanalen met lipring. Onze enkelwandig RVS kanalen met lipring zijn geschikt voor het aansluiten van droge en condenserende toestellen.


U kunt kiezen uit verschillende diameters enkelwandig RVS kanaal met lipring, deze vindt u aan de linkerkant.

Bij De Kachelwinkel bestelt u online enkelwandig RVS kanaal met lipring;

Op zoek naar een ander diameter enkelwandig RVS kanaal met lipring, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.