info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

RVS Verlopen

RVS Verlopen

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

 

Online enkelwandig RVS verlopen bestellen

Bestel online enkelwandig RVS verlopen bij De Kachelwinkel.

Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten enkelwandig RVS kanaal.

Onze enkelwandig RVS kanaal met mogelijkheid voor lipring zijn geschikt voor het aansluiten van droge en condenserende toestellen. .

De lipring dient u apart mee te bestellen voor condenserende toepassingen!!

Bij De Kachelwinkel bestelt u voordelig online enkelwandige RVS Verlopen

 

Op zoek naar een ander diameter enkelwandig RVS kanaal met lipring, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.