info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Ø 180 mm

Ø 180 mm

Enkelwandig RVS blank Ø 180 mm

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online enkelwandig rookgasafvoerkanaal Ø180 mm bestellen

Bestel online een enkelwandige RVS kachelpijp blank Ø 180 mm bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten enkelwandige RVS kachelpijp blank. Onze enkelwandige RVS kachelpijpen blank zijn geschikt voor het aansluiten van kachels tot aan het plafond, de pijpen sluiten naadloos op elkaar aan.

Op zoek naar een ander diameter enkelwandig RVS kachelpijp blank, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.