info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Ø 100 mm Zwart Geëmaileerd

Ø 100 mm Zwart Geëmaileerd

Online enkelwandige Pelletkachelpijp zwart Geémaileerd Ø 100 mm bestellen

Bestel online al uw enkelwandige Pelletkachelpijpen zwart bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten enkelwandige Pelletkachelpijpen zwart met ring.

Onze enkelwandige Pelletkachelpijpen zwart zijn geschikt voor het aansluiten van pelletkachels tot aan het plafond, de pijpen sluiten naadloos op elkaar aan.

U kunt kiezen uit verschillende diameters enkelwandige Pelletkachelpijpen zwart, zie het sub-menu.

Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 73. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.