info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Ø 80 mm Zwart RVS

Ø 80 mm Zwart RVS

13 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online enkelwandige Pelletkachelpijp zwart RVS Ø 80mm bestellen


Bestel online al uw enkelwandige Pelletkachelpijpen zwart RVS Ø 80 mm met ring bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten enkelwandige Pelletkachelpijpen zwart met ring. Onze enkelwandige Pelletkachelpijpen zwart zijn geschikt voor het aansluiten van pelletkachels tot aan het plafond, de pijpen sluiten naadloos op elkaar aan.

U kunt kiezen uit verschillende diameters enkelwandige Pelletkachelpijpen zwart, deze vindt u aan de linkerkant.

Bij De Kachelwinkel bestelt u voordelig online enkelwandige Pelletkachelpijp zwart RVS Ø 80 mm met ring;

Op zoek naar een ander diameter enkelwandig  kachelpijp zwart, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 73. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.