info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Zwart Ø 250 mm

Kachelpijp 2 mm dikwandig Staal Zwart Ø 250 mm

Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48.

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online zwarte kachelpijpen 2 mm dikwandig Ø 250 mm bestellen

Bestel online al uw zwarte kachelpijpen 2 mm dikwandig Ø 250 mm bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten zwarte kachelpijpen. Onze zwarte kachelpijpen zijn bruikbaar voor het aansluiten van kachels met vaste brandstoffen.

Bij De Kachelwinkel bestelt u voordelig online zwarte kachelpijpen dikwandig 2 mm Ø 250 mm.

Op zoek naar een ander diameter zwarte kachelpijp, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.