info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

RVS Flex

RVS Flex kachelpijpen, rookgasafvoermateriaal

Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48.

Artikelen 1 tot 24 van 86 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 86 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Flexibele kachelpijpen

Bestel online al uw RVS Flex kanalen bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten RVS Flex kanalen. Onze RVS Flex kanalen enkel gelaagd zijn geschikt voor het voeren van lekke (gemetselde) schoorstenen en te gebruiken voor zowel vaste brandstoffen als CV-ketels. Aansluitstukken zijn benodigd voor de overgang/aansluiting!
Tevens beschikbaar RVS Flex dubbel gelaagd voor "droge"  toepassingen.

U kunt kiezen uit verschillende diameters RVS Flex, deze vindt u in het sub-menu.

Flexibele rookgaskanalen

Vooral voor het saneren van bestaande schoorstenen zijn flexibele rookgaskanalen onontbeerlijk. Afhankelijk van de stookinstallatie en de toegepaste brandstof zijn verschillende systemen beschikbaar. Voor gebruik met HR ketels en pelletkachels kan gewerkt worden met het enkel gelaagd programma. Naast de RVS slang is binnen dit pakket een groot aantal hulpstukken van dakplaat tot trekkende kap, beschikbaar. De RVS slangen zijn t/m de diameter van 400 mm, voorzien van het CE keur. Meer en meer zien we, voor wat betreft de flexibele slang ten behoeve van HR ketels, dat er gebruik gemaakt wordt van kunststof (PP). Voor houtkachels en open haarden is een dubbel gelaagd RVS flexibel kanaal beschikbaar. Deze pijp is stugger dan het enkel gelaagd en door 2 lagen te gebruiken wordt de wand ook dikker. De kachelwinkel levert een compleet pakket aan flexibele rookgasmaterialen, inclusief dakkappen en kunststof aansluitstukken.

 

 

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.