info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Luchtkanaalbevestigers

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online luchtkanaal bevestigers bestellen


Bestel online luchtkanaal bevestigers bij De Kachelwinkel. Wij zijn de installatie groothandel voor alle soorten bevestigingsmaterialen.


U kunt kiezen uit verschillende categorieeën, deze vindt u aan de linkerkant.


Bij De Kachelwinkel bestelt u online de volgende bevestigingsmaterialen;


Luchtkanaalbeugels
Luchtkanaalbevestigers
MPC Systeemrail
AfdichtingsbandOp zoek naar specifieke bevestigingsmaterialen, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.