info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Woonhuis Ventilatie

Woonhuis Ventilatie

Woonhuis Ventilatie

Woonhuis ventilatie nodig? Hier vindt u verschillende badkamerventilatoren, woonhuisventilatoren en meer.

Artikelen 1 tot 24 van 166 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 166 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online Woonhuis ventilatie bestellen

Bestel online al uw materialen voor woonhuisventilatie voor o.a. ventilatieboxen, dakdoorvoeren, ventielen en badkamerventilatoren bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten ventilatie 

U kunt kiezen uit verschillende categorieeën, deze vindt u in het sub-menu

Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.