info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Onderdelen Ventilatieboxen

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online Onderdelen Ventilatieapparaten bestellen

Bestel online al uw onderdelen voor Ventilatieboxen, WTW Units, etc. voor o.a. de bekende merken Zehnder, JE StorkAir bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten ventilatie.

In het sub-menu vindt u diverse types ventilatoren waar onderdelen beschikbaar voor zijn. 

Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

 

 

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.