info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Ventilatie kanalen

Artikelen 1 tot 24 van 399 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 399 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online Ventilatiekanalen bestellen

Bestel online al uw Spiralo en kunststof ventilatiekanalen bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor spiralo "gedraaide", instort en kunststofluchtkanalen voor het aansluiten van uw ventilatiesysteem of bijvoorbeeld de afzuigkap in de keuken.

Leverbaar zijn alle componenten, van buis, bochten t/m verlopen en zadelstukken!! 

Tevens leverbaar rechthoekig instortkanaal Gegalvaniseerd 170 x 70 mm en kunststof 200 x 60 mm..

U kunt kiezen uit verschillende materiaalsoorten en diameters, deze vindt u in het submenu.

Op zoek naar specifieke ventilatiekanalen, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.