Haardstellen

Desc

Producten 1-24 van 56

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-24 van 56

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Bestel uw haardstel online bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé specialist in kachel accessoires en hebben een ruim aanbod haardstellen: van klassiek tot modern, van antraciet tot rvs. Zo vindt u altijd een set die past bij uw smaak en stijl!

Wat is een haardstel?

Een haardstel is een set gereedschappen die u helpt uw houtkachel of open haard te stoken en schoon te houden. Er hoort ook een rek of bak bij om de gereedschappen netjes op te bergen. Het haardstel bevindt zich gewoonlijk naast de haard kachel.

Uit welke gereedschappen bestaat een haardstel?

Een haardstel bestaat doorgaans uit een vuurtang, pook, veger, (as)blik en/of schop. De vuurtang is een tang met afgeplatte bek om hout en kooltjes op te pakken en te verplaatsen. De pook is een metalen staaf met handvat, waarmee het vuur opgerakeld kan worden. De veger en het blik of zijn bedoeld om de omgeving van de kachel of haard vrij te houden van as. Met de schop kunnen asresten uit de kachel worden geschept.

Klassiek of modern haardstel?

Qua functionaliteit doen onze haardstellen weinig voor elkaar onder. Zoek daarom een haardstel dat goed aansluit bij uw smaak en wensen. Heeft u een klassieke inrichting? Dan is een fraai gedecoreerd haardstel van smeedijzer echt iets voor u. Houdt u meer van strak design? Kies dan een modern haardstel in rvs of antraciet. Of een zwart haardstel dat in elke inrichting mooi tot zijn recht komt. Heeft u niet veel plek in de buurt van de haard of kachel? Bespaar dan ruimte met een hangend haardstel of een klein haardstel. 

Vraag advies aan onze experts

In ons ruime assortiment vindt u altijd een haardstel dat past bij uw wensen en smaak. Vindt u het moeilijk een keuze te maken of wilt u meer weten over de levertijden van onze haardstellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48 035 - 720 09 48. Onze experts helpen u graag!

To Top