info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Dakkappen

Dakkappen

Dakkappen bestellen

Dekachelwinkel levert verschillende dakkappen. Denk aan kraaienkappen, kruiskappen regenkappen, tregakappen en meer.

Artikelen 1 tot 24 van 111 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 111 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online dakkappen bestellen

Bestel online al uw dakkappen voor o.a. CV, open haard, kachels en ventilatie (trekbevorderend, draaiend en regeninslag voorkomend) bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten dakkappen.

U kunt kiezen uit verschillende soorten Dakkappen. Zie het submenu.

Op zoek naar specifieke dakkappen, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.