info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Altech Kachels

Altech Kachels koopt u bij Dekachelwinkel

Bent u op zoek naar een uitstekende houtkachel? Bekijk alle Altech houthachels!

18 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Unieke Altech Houtkachel

Altech kachels zijn unieke hoogwaardie houtkachels. De kachels worden ambachtelijk gemaakt met hittebestendig speksteen. Ze zijn duurzaam, co2 neutraal en staan garant voor minimaal houtverbruik voor maximale warmte. De handgemaakte kachels zorgen voor een geweldige sfeer in uw huis en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De unieke rookgaskanalen van de Altech Eclips zorgt voor een optimale warmte tijdens het stoken. 

Wilt u de uitgekozen kachel bekijken, neem dan contact op met ons verkoopteam via 035 - 72 009 48, of via info@dekachelwinkel.nl

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.