Elektrische kachels

Desc

Producten 1-24 van 46

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-24 van 46

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Elektrische kachels zijn een praktisch en flexibel alternatief voor houtkachels. Ze zorgen voor een soortgelijke sfeer en warmte, maar er is geen rookkanaal of brandstof voor nodig. Ook zijn elektrische kachels beter voor het milieu, en dus een duurzame keuze. Meestal worden elektrische kachels binnen geplaatst, maar er zijn ook elektrische om buiten te plaatsen. Bij De Kachelwinkel vindt u een ruime keuze aan stijlvolle en zuinige elektrische kachels.

Voordelen elektrische kachel 

Elektrische kachels...

  • hebben geen rookkanaal en kunnen geplaatst worden waar u maar wilt 
  • hebben in vergelijking met andere kachels een lage aanschafprijs
  • verbruiken geen brandstoffen, wat stoken veiliger maakt
  • stoten geen rook uit en zijn dus beter voor het milieu
  • worden steeds zuiniger, terwijl de gasprijs stijgt

Elektrische kopen? Hier moet u op letten

Bij het kopen van een elektrische kachel is het belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. Om genoeg warmte te leveren, moet de kachel bijvoorbeeld over voldoende vermogen beschikken. Een kachel met een groter vermogen verbruikt niet meer energie dan een kachel met een kleiner vermogen, zoals vroeger het geval was. Een kachel met een groter vermogen verwarmt een ruimte namelijk sneller, en kan daarna worden uitgeschakeld. Bij elektrische kachels met thermostaat gebeurt dit automatisch. In zeer grote ruimtes kunt u ook kiezen voor meerdere kachels met een lager vermogen.

Vind een elektrische kachels die past bij uw stijl

Als u een elektrische kachel in de woonkamer plaatst, moet deze ook bij het interieur passen. Een elektrische kachel wordt meestal namelijk op een centrale plek in in uw woonkamer geplaatst. Kies uit verschillende elektrische kachels: van landelijk en klassiek tot modern design. Verder is ook de plaatsing van de kachel van invloed op de uitstraling. Er zijn elektrische wandkachels die los tegen de wand kunnen worden geplaatst, maar er zijn ook mogelijkheden om de kachel in te bouwen in een muur of schouw. Bij De Kachelwinkel hebben we elektrische in verschillende stijlen en soorten, zodat u zeker een model vindt dat aansluit bij uw smaak en stijl.

Advies en service bij dé elektrische kachelwinkel

De Kachelwinkel heeft ruime ervaring in het verkopen van elektrische kachels. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen een kachel te vinden die bij u past. Wij verkopen onder meer kachels van gerenommeerde merken als Faber, Charlton & Jenrick en Element4. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen. Wilt u weten welk vermogen u moet hebben of wilt u weten of wat het verschil is tussen een elektrische kachel met ventilator of zonder? Neem dan gerust contact met ons op. Voor elektrische kachel aanbiedingen kunt u ook kijken bij onze speciale acties.

 

To Top