info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

RVS Trekkappen

RVS Trekkappen

RVS Trekkappen

Bekijk alle RVS Trekkappen in verschillende diameters in onze webshop!

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 28 in totaal

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online RVS Trekkappen bestellen

Bestel online al uw RVS Trekkappen voor o.a. CV, open haard, kachels en ventilatie (trekbevorderend en regeninslag voorkomend) bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé installatie groothandel voor alle soorten dakkappen.

Trekbevorderende roestvaststalen kappen gechikt voor vele doeleinden!!

Op zoek naar specifieke dakkappen, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48. Misschien kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.