info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Ecofan Kachelventilatoren

Ecofan Kachelventilatoren

Ecofan Kachelventilatoren

Bestel online uw kachelventilator! Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 035 - 720 09 48 of info@dekachelwinkel.nl

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online installatiematerialen bestellen

Bestel online al uw kachelaccessoires bij De Kachelwinkel.

Wij zijn dé webshop voor alle soorten Ecofan kachelventilatoren. 

Op zoek naar specifieke materialen, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@dekachelwinkel.nl of bel naar 035 - 720 09 48


Ecofan Kachelventilatoren

Onze Ecofan kachelventilatoren zorgen voor een gelijkmatige verdeeldheid van de warmte in de kamer. De ecofan is de beste kachelventilator die je op de houtkachel plaatst. Hiermee verhoog je de snelheid het warm worden van de kamer. De ventilator wordt automatisch aangedreven door een ingebouwd motortje. Je hebt geen elektriciteit nodig aangezien de energie wordt opgewekt door de kachel. De Ecofans zijn geschikt voor:

  • Houtkachels
  • Gaskachels
  • Speksteenkachels

Hoe warmer de kachel, des te sneller gaat de Ecofan draaien. 

 

Type ecofans

Er zijn verschillende type Ecofans beschikbaar. Dit zijn: 

  • Caframo Ecofan 812: Geschikt voor houtkachels, gaskachels en speksteenkachels bij een oppervlakte temperatuur van teminste 85 en uiterlijk 340 graden celcius.
  • Caframo Ecofan 810: Geschikt voor houtkachels, gaskachels en speksteenkachels bij een oppervlakte temperatuur van teminste 8100 en uiterlijk 340 graden celcius. 
  • Caframo Ecofan 806: Geschikt voor pelletkachels en speksteenkachels bij een oppervalkte temperatuur van ten minste 75 en maximaal 200 graden.
  • Caframo Ecofan 800: Geschikt voor losse kachels bij een oppervlakte temperatuur van tenminste 60 en maximaal 240 graden.
  • Kachelfan Phoenix 4185: Met een oppervlakte temperatuur van tenminste 65 graden en maximaal 345 graden is deze Ecofan zeer geschikt voor vrijstaande houtkachels

 

 

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.