info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Houtkachels

Houtkachels vindt u bij Dekachelwinkel.nl

Artikelen 1 tot 24 van 100 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 100 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Houtkachels


De Kachelwinkel BV levert houtkachels van de meest gerenomeerde merken.

Als u de gekozen kachel wilt bekijken, kunt u contact opnemen met ons verkoopteam via 035 - 72 009 48 of

via info@dekachelwinkel.nl

Wij bieden onder andere de gerenomeerde JAcobus en Brutus kachels


Houtkachel kopen?

Een houtkachel is gezellig en zorgt voor veel sfeer in huis. Het rendement van een houtkachel is ongeveer 80% en is dus naast een sfeermaker ook nog eens vriendelijk voor de portomonnee. Tegenwoordig worden houtkachels gebruikt om mee te kopen. Wij bieden verschillende regelbare werkplaats houtkachels aan waar een kookplaat op de kachel gevestigd is. Kies bij het kopen van een kachel voor de juiste vermogen. Het vermogen geeft de warme aan dat een kachel afgeeft. Bij een te klein vermogen zorgt dit voor onvoldoende capaciteit om de gehele ruimte te verwarmen. Om het rendement van de kachel nog beter te verlopen zijn de ecofan kachelventilatoren een perfecte keuze. Deze kachelventilatoren zorgen ervoor dat de warmte snel wordt verspreid. 

Kachels zijn er in verschillende prijsklasses. Bedenk daarom goed welk type houtkachel voor uw woning geschikt is. Gaat u liever voor een compacte robuuste Brutus of een elegante Olsberg met een meer morderne uitstraling. Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.