Houtkachels

Desc

Producten 1-24 van 151

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-24 van 151

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

De Kachelwinkel BV levert houtkachels van de meest gerenommeerde merken.
Als u de gekozen kachel wilt bekijken, kunt u contact opnemen met ons verkoopteam via 035 - 72 009 48 of via info@dekachelwinkel.nl
Wij bieden onder andere de gerenommeerde JAcobus en Brutus kachels 

Een houtkachel is gezellig en zorgt voor veel sfeer. Meestal wordt een houtkachel binnen geplaatst, maar er zijn ook houtkachels voor buiten. Het rendement van houtkachels is ongeveer 80%, waardoor ze een prima alternatief of aanvulling zijn op de centrale verwarming. Een houtkachel is dus niet alleen een sfeermaker, maar ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee.

Houtkachel kopen? Hier moet u op letten

Bij het kopen van een houtkachel kunt u niet over één nacht ijs gaan. Het is belangrijk dat u een kachel met het juiste vermogen kiest. Bij een te klein vermogen heeft uw houtkachel te weinig capaciteit om de hele ruimte te verwarmen. Een te groot vermogen is echter ook niet goed. De kans is dan namelijk groot dat u op een te lage verbrandingstemperatuur stookt en er geen volledige verbranding plaatsvindt. Hierdoor ontstaat er te weinig warmte, komt er aanslag in uw schoorsteen en is de rook slechter voor het milieu. Ga daarom goed na welke functie uw kachel heeft (voornamelijk sfeer of warmte) en laat u adviseren door de expert. Eventueel kunt u ook kiezen voor een kachelventilator om het rendement van uw kachel te verbeteren. Deze zorgen dat de warmte van uw houtkachel snel wordt verspreid.

Houtkachels in uiteenlopende stijlen

Als u een houtkachel binnen plaatst, is het natuurlijk ook van belang dat hij in uw interieur past. Een kachel is immers vrij groot, en wordt meestal geplaatst op een centrale plek in in uw woonkamer. In een klassieke inrichting past bijvoorbeeld een houtkachel in landelijke stijl of een houtkachel van gietijzer. Een design interieur gaat beter samen met een moderne houtkachel of misschien wel een kachel in het wit. Ook de plaatsing van de kachel is bepalend voor de look van uw woonkamer. De meeste houtkachels hebben pootjes, maar er zijn ook houtkachels die hangend worden bevestigd. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een inbouw houtkachel, die bijvoorbeeld in de muur of schouw wordt geplaatst. In een hoek komt een hoekmodel houtkachel mooi tot zijn recht. Bij De Kachelwinkel hebben we houtkachels in uiteenlopende stijlen en soorten, zodat u altijd een model vindt dat past bij uw smaak en stijl.
 

Advies en service bij dé houtkachel winkel

De Kachelwinkel heeft niet alleen ruim aanbod houtkachels, maar heeft als houtkachel webshop ook ruime ervaring in het verkopen ervan. Hierdoor kunnen wij u helpen de perfecte kachel te vinden voor uw situatie. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over het vermogen, stijladvies en hulp bij het vinden van accessoires. Wij leveren houtkachels van gerenommeerde merken als  JAcobus en Brutus kachels. Wij zijn geen houtkachel outlet, maar verkopen wel scherp geprijsde en goedkope houtkachels. Ook hebben wij regelmatig aantrekkelijke acties. Uw houtkachel koopt u dus veilig en vertrouwd bij dé houtkachel winkel. Informeer direct naar onze levertijden!
To Top