Coltkappen

Coltkappen
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Waarom een coltkap op je schoorsteen?

Een coltkap is een essentieel onderdeel voor iedereen die de trek in hun schoorsteen of ventilatiesysteem wil verbeteren, nestvorming door vogels wil vermijden en tegelijkertijd een hoge kwaliteit en duurzaamheid wil garanderen. Dankzij het instelbare design kan de coltkap precies op de gewenste diameter van de buis of het rookkanaal worden afgestemd, wat zorgt voor een naadloze pasvorm. Een handig veegluik maakt het bovendien mogelijk voor schoorsteenvegers om hun werk efficiënt uit te voeren zonder de hele installatie te moeten demonteren. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS, biedt de coltkap een lange levensduur en weerstand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Onze coltkappen zijn verkrijgbaar in twee maten: Ø 80 - 235 mm en Ø 100 mm - 275 mm. Binnen deze diameters is de coltkap instelbaar op de gewenste diameter, waardoor een nauwkeurige pasvorm gegarandeerd is. Naast de standaard RVS uitvoering, bieden we ook coltkappen in het zwart aan. Deze variatie zorgt ervoor dat er altijd een coltkap is die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch perfect bij je dak past.

Coltkap bestellen

Wil je de voordelen van een coltkap voor jouw schoorsteen of ventilatiesysteem zelf ervaren? Bestel dan nu snel en eenvoudig jouw coltkap via onze website! Heb je nog vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste coltkap? Neem dan gerust contact op met ons deskundige team, wij staan klaar om je te helpen. Lees voor handige informatie ook ons blogartikel: Alles wat je moet weten over dakkappen.

Voor elke situatie de perfecte dakkap 

Naast coltkappen bieden we een scala aan andere dakkappen die elk unieke voordelen hebben. Voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke oplossing, hebben we bijvoorbeeld gegalvaniseerde regenkappen in ons assortiment. Als je specifiek nestvorming in een kachelpijp wilt voorkomen, is een boldraadrooster een uitstekende keuze. Verken alle mogelijkheden en kies de juiste dakkap die perfect aansluit op jouw situatie en behoeften. 

To Top