info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

JAcobus Kachels

JAcobus Kachels

JAcobus kachel

Kies uw favoriete JAcobus houtkachel. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op!

8 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

JAcobus Houtkachel, de duurzame kachel

De JAcobus Kachel is een duurzame houtkachel verkrijgbaar in verschillende varianten 6,9 en 12. De varianten betekenen verschillende vermogens in KW en in verschillende vormen. Zo heb is de JAcobus een kookkachel waar u op de houtkachel kan koken. De kachel is uitgerust met kookpitten en is dus nog eens multifunctioneel. De JAcobus beton heeft een unieke betonnen look en is zeer onderhoudsvrij. Als deze kachel eenmaal warm draait, kan u genieten van urenlangen warmte. 

Wilt u de uitgekozen kachel bekijken, neem dan contact op met ons verkoopteam via
035 - 72 009 48, of via info@dekachelwinkel.nl

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.