JAcobus Kachels

Desc

Producten 1-24 van 25

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-24 van 25

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

JAcobus houtkachels

H2: Houtkachels van JAcobus
De JAcobus houtkachels staan voor duurzaamheid en innovatie. Met een uitstekende verbranding, hoog rendement en minimale uitstoot van schadelijke stoffen bieden de kachels een ongeëvenaarde stookervaring. Alle houtsoorten, inclusief hardhout zoals Meranti, Azobé en eiken, kunnen in deze kachels worden gestookt. Daarnaast zijn de kachels eenvoudig te bedienen en hebben weinig onderhoud nodig.

Uniek voor de JAcobus houtkachels is het verbrandingssysteem. Dankzij dit bijzondere systeem is de verbranding vele malen effectiever en is de uitstoot van koolmonoxide (CO) en fijnstof veel lager. De vorming van PAK's (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) is zelfs met een indrukwekkende 400% verminderd. Het verbrandingssysteem van de JAcobus is zo revolutionair dat octrooi is verleend.

Houtkachel modellen van JAcobus

Binnen het aanbod van JAcobus houtkachelmodellen zijn er vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Naast het originele JAcobus model, worden ook de JAcobus kook en de JAcobus doorkijkhaard aangeboden. Deze verschillende varianten van de JAcobus zijn beschikbaar met vermogens van 6, 9 en 12 kW, en bieden zowel boven- als achterwaartse aansluitmogelijkheden. De JAcobus doorkijkuitvoering heeft uitsluitend een bovenwaartse aansluiting. De standaard positionering van het scharnier van de deur bij een JAcobus is aan de linkerzijde.

JAcobus basismodel

Het basismodel JAcobus houtkachel verspreidt het merendeel van zijn warmte door middel van convectie naar de omringende ruimte.

JAcobus kook

De JAcobus kookuitvoering is voorzien van drie kookpitten, waardoor het ook mogelijk is om de opgewekte warmte te benutten voor het bereiden van smakelijke maaltijden.

JAcobus doorkijk

Met de JAcobus doorkijkvariant kun je van zowel de ene als de andere zijde van het vuur genieten.

Kachelaccessoires

Maak van je houtkachel een compleet plaatje met handige kachelaccessoires. Van stijlvolle houtbakken tot traditionele blaasbalgen en beschermende vloerplaten. Deze accessoires voegen niet alleen functionaliteit toe, maar dienen ook als stijlvolle accessoires in jouw interieur. Kies uit een scala aan opties om je houtkachel te verrijken en je stookervaring te optimaliseren.

JAcobus kachel kopen

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en prestatie met onze JAcobus houtkachels. Of je nu de voorkeur geeft aan de JAcobus 6 kachel, de JAcobus 9 kachel, de veelzijdige kookuitvoering, of het elegante doorkijkmodel, onze selectie biedt voor ieder wat wils.
Bestel direct en moeiteloos jouw JAcobus houtkachel bij Dekachelwinkel.nl en geniet van de warmte en sfeer van een houtkachel! Bekijk ook ons aanbod rookgasafvoermaterialen voor een veilige en goede rookafvoer.

Persoonlijk advies

Heb je behoefte aan persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste JAcobus kachel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Voor extra informatie en advies bij de aanschaf en aansluiting van een houtkachel kun je onze andere blogartikelen raadplegen.

Alternatieven kachels

 Wilt u de uitgekozen kachel bekijken, neem dan contact op met ons verkoopteam via
035 - 72 009 48, of via info@dekachelwinkel.nl

To Top