Wanders Kachels

Desc

11 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

11 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Houtkachels en haarden van Wanders

Het familiebedrijf Wanders ontwikkelt en bouwt al tientallen jaren een breed aanbod aan houtkachels en haarden. Of je nu voorkeur geeft aan een strakke inbouwhaard of een vrijstaande haard, Wanders heeft voor iedere verwarmingsbehoefte een geschikte kachel beschikbaar. Ontdek de sfeervolle kachels van Wanders en geniet van hoogwaardig vakmanschap.

Kachel modellen van Wanders

De kachels van Wanders zijn onder te verdelen in twee typen: de inzethaarden en speksteenkachels.

Inzethaarden

De inzethaarden van Wanders worden in muren geplaatst, wat een gestroomlijnd en modern uiterlijk geeft. Deze haarden combineren elegantie met warmte.

Speksteenkachels

Wanders biedt ook verschillende speksteenkachels, de Pecan Eco kachels. Deze kachels hebben een robuuste uitstraling met een hoog rendement en warmteafgifte.

Kachelaccessoires

Maak je Wanders houtkachel in huis nog leuker met verschillende kachelaccessoires. Van klassieke haardstellen, tot functionele veegmaterialen en elegante houtbakken. Deze toevoegingen zijn niet alleen handig, maar dienen ook als stijlvol accessoire in huis. Bekijk ons brede assortiment en kies kachelaccessoires die bij jouw interieur en persoonlijke voorkeur passen.

Wanders kachel kopen

Bekijk de stijlvolle en hoogwaardige houtkachels en haarden van Wanders. Of je nu liever voor een ingebouwde of een vrijstaande haard kiest, de kachels van Wanders bieden voor ieder wat wils. Bestel jouw Wanders kachel eenvoudig online op Dekachelwinkel.nl en geniet van de warmte en sfeer in huis. Ontdek ook ons aanbod aan rookgasafvoermaterialen, essentieel voor een efficiënte en veilige rookafvoer.

Persoonlijk advies

Vraag je je af welke kachel het meest geschikt is voor jouw voorkeuren en vereisten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Ons team van specialisten staat paraat om je te voorzien van persoonlijk advies. Voor extra inzichten en ondersteuning met betrekking tot het installeren van een houtkachel, kun je een kijkje nemen op onze blogpagina.

Alternatieven kachels

  • Elektrische kachels
  • Bio-Ethanolhaarden
To Top