Regenkappen Geg. en RVS

Regenkappen Geg. en RVS
Desc

Producten 1-24 van 35

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-24 van 35

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Een regenkap voor uw schoorsteen koopt u bij De Kachelwinkel. Wij hebben gegalvaniseerde en rvs schoorsteenkappen in verschillende afmetingen, zodat u altijd een passende regenkap vindt voor uw woning. Onze regenkappen zijn fysiek op voorraad en worden direct verstuurd, zodat u er snel plezier van heeft!

Waarom een regenkap op de schoorsteen?

De belangrijkste functie van een regenkap, ook wel schoorsteenkap genoemd, is voorkomen dat er water in uw rookgasafvoer komt. Zo wordt uw rookkanaal niet vochtig, en ontstaat er geen schade door bijvoorbeeld uitzetten. Ook zijn er regenkappen met vonkenvangers, die zorgen dat vonken uit de open haard geen brandgevaar kunnen veroorzaken in de omgeving. Verder verhindert een kap op uw schoorsteen dat vogels er een nest kunnen bouwen. Sommige mensen kiezen voor een kap op hun schoorsteen omdat dit de schoorsteen een nette, afgewerkte look geeft.

Rvs of gegalvaniseerde regenkap?

Regenkappen voor schoorsteenkappen worden vaak gemaakt van gegalvaniseerd metaal en rvs. Gegalvaniseerde kappen hebben een matte no-nonsense uitstraling en zijn vaak voordeliger. Rvs regenkappen zijn glanzend en zorgen voor een hoogwaardige look. Beide varianten gaan lang mee en kunnen niet roesten. Ook bieden ze even goede bescherming tegen inregenen.

Regenkappen in alle maten

U kunt bij De Kachelwinkel terecht voor rvs en gegalvaniseerde regenkappen in verschillende maten (diameter). Ons aanbod varieert van regenkappen van 92 mm tot 600 mm. Veel verkocht zijn de regenkap van 100mm, de regenkap  van 125mm, en de regenkap van 150mm. Heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!

To Top