Over ons

De Kachelwinkel is een jonge, dynamische, voorraadhoudende groothandel voor alle artikelen op het gebied van kachels, rookagasafvoermaterialen en ventilatiesystemen. Wij zijn gevestigd in Hilversum, maar leveren onze artikelen door heel Nederland. Voor advies zijn wij tijdens kantoortijden te bereiken via: 035 - 720 09 48 of info@dekachelwinkel.nl.

Ons assortiment 

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van artikelen op het gebied van kachels en aansluitmaterialen. Het assortiment bestaat o.a. uit:

  • Hout- pellet- Gas- en elektrische kachels
  • Vuurtafels
  • Tuinhaarden
  • Kachelaccessoires
  • Rookgasafvoermaterialen
  • Prefab schoorstenen
  • Ventilatiematerialen
  • Verwarming, o.a. radiatoren etc.

Ons team staat graag voor u klaar als u advies wilt over een van onze producten.

Houtkachels, elektrische kachels en vuurtafels

De Kachelwinkel biedt een ruim assortiment met houtkachels, Pelltekachels, Gaskachels en Elektrische kachels en vuurtafels. Houtkachels zijn populair vanwege het echte houtvuur, de warmte en de echte vlammen, maar elektrische haarden worden ook steeds populairder vanwege het gebruiksgemak. De elektrische haard is een goed alternatief voor een houtkachel of gaskachel. Tegenwoordig zijn de vlammen levensecht, zonder dat er echt vuur aan te pas komt. Helemaal "trendy" is de vuurtafel. Deze op gas gestookte tafels leveren een prachtig schouwspel en warmte voor veranda's en onder uw tuin-afdak! 

Levering van producten

Wij leveren in heel Nederland en zijn zelf gevestigd in Hilversum, waar u op afspraak ook producten kunt afhalen.
Bij producten die op voorraad zijn, geldt: vandaag besteld, morgen in huis!

In overleg is levering op dezelfde dag mogelijk, neem hiervoor wel telefonisch contact met ons op.

Klachten

We hopen natuurlijk dat iedereen tevreden is, maar bent u toch ergens ontevreden over, dan vernemen wij dit graag. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@dekachelwinkel.nl. Wij streven er naar binnen 48 uur (bij werkdagen) contact met u op te nemen.

To Top