Enkelwandige kachelpijpen

Desc

Producten 1-24 van 600

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-24 van 600

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Enkelwandige kachelpijp

Heeft u een gezellige buitenhaard geïnstalleerd? In de buitenlucht is een enkelwandige kachelpijp de beste keuze. Waarom dat zo is? Het heeft te maken met het rendement dat u uit uw haardvuur haalt. Doordat een kachelpijp met een enkele wand meer hitte uitzendt dan een dubbelwandige kachelpijp, gaat er minder warmte verloren met het rookgas. Voor een kachel in uw tuinhuis, op de veranda of onder een overkapping is dubbelwandig te verkiezen. Dit met het oog op brandgevaar. Dubbelwandig is veiliger, enkelwandig levert meer rendement.

Voor iedere kachel het juiste kachelpijp

Een enkelwandig rookkanaal is in feite een verlenging van de kachel. Het oppervlak dat warmte uitzendt is groot. Met name in de buitenlucht – waar het brandgevaar klein is – is enkelwandig de beste keus. U sluit hem aan op een tuinhaard of een houtkachel en u brengt tot ver in het najaar avondjes door in de tuin. Op avonden dat het al wat frisser wordt, hebt u een comfortabele en sfeervolle warmtebron in uw tuin. Het monteren van een regenkap op de pijp is aan te raden. Bij open kachels beschermt u met een vonkenscherm uw kleding. Door de slim aangelegde rookgasafvoer hebt u geen last van de rooklucht. Een goede kachelpijp maakt uw buitenkachel compleet.

Kachelpijpen kopen bij De Kachelwinkel

Het is een verstandig besluit om uw kachelpijpen te kopen bij de winkel die ook de kachels verkoopt. De Kachelwinkel is zo’n specialist waar u voor het hele systeem terecht kunt. Dat merkt u meteen aan de deskundigheid en de brede kennis van de medewerkers die u spreekt. In ons brede assortiment is een variëteit aan enkelwandige kachelpijpen te koop. Dit gaat van een enkelwandige rvs kachelpijp tot het dikwandig kachelkanaal. Bij ons krijgt u altijd de beste prijs zodat u binnen uw budget blijft. Een deel van het plezier dat u van een kachel heeft, is immers het geld dat u ermee bespaart. Dat begint dus al bij het eenvoudig en snel bestellen van een enkelwandige kachelpijp bij De Kachelwinkel.

Accessoires bij een kachelpijp enkelwandig

Een populair item in ons assortiment is de pelletkachel. Pellets zijn kleine samengeperste houten staafjes met een hoge verbrandingswaarde. U kiest een zwarte enkelwandige kachelpijp of een rvs enkelwandige kachelpijp voor uw pelletkachel. Met een muurbeugel bevestigt u het rookkanaal eenvoudig aan iedere muur. En voor de fijne afwerking schaft u een zwart rvs rozet aan. U werkt er de opening in het plafond mee weg waar de pijp door gaat. Bekijk ons uitgebreide assortiment accessoires voor pelletkachels en bepaal wat u nodig heeft voor een ideaal avondje gezellig buiten bij de kachel zitten.

To Top