info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Houtbakken

Houtbakken

Houtbakken voor bij uw kachel!

De houtbakken die wij leveren zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende materialen en prijsklasses!

21 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online Houtbakken bestellen

Houtbakken zijn er om uw hout in te bewaren of op te bergen. De houtbakken zijn van fraai design en bieden naast de functionaliteit een aanvulling op het interieur. De houtbakken zijn beschikbaar in het zwart, RVS en antraciet. 

Bij het stoken van uw open haard is het handig houtblokken bij de hand te hebben. De Kachelwinkel levert een groot assortiment houtbakken, voor binnen en buiten. Een houtbak gevuld met blokken hout is, naast handig, ook sfeerverhogend en is dus voor een ieder die hout wil stoken een onmisbaar attribuut in de huiskamer of bij de haard in de tuin. De kachelwinkel levert houtbakken in een zwarte en antraciet kleur, in diverse vormen en afmetingen. Ook in RVS materiaal is een houtbak te verkrijgen bij de Kachelwinkel. Voor Pelletkachels levert de Kachelwinkels een originele kolenkit, waarin de pellets goed bewaard kunnen worden. Deze kolenkit heeft de originele uitstraling van de jaren 60 en is een sieraad in elke kamer die voorzien is van een Pelletkachel.

 

Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.