info@dekachelwinkel.nl   klantenservice:  035 - 72 009 48

Back To Top

Vonkenschermen

Vonkenschermen

Vonkenschermen

Vonkenschermen zorgen voor veiligheid bij het stoken van uw kachel of open haard. Voorkom onverwachte wegspringende vonken en schaf een vonkenscherm/haardscherm aan!

Artikelen 1 tot 24 van 45 in totaal

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 45 in totaal

  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Online vonkenschermen bestellen

Bestel online vonkenschermen voor de openhaard bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé webshop voor alle artikelen voor het onderhoud en de aanvulling van uw kachel of open haard. De Kachelwinkel brengt sfeer in uw huis met de verschillende vonkenschermen. Deze categorieën hebben we op voorraad

 

 Vonkenschermen en haardschermen

Vonkenschermen worden ook wel haardschermen genoemd. Deze schermen zorgen voor meer veiligheid van de kachel of open haard. Een vonkenscherm zorgt ervoor dat vonken worden tegengehouden en bieden zo bescherming tegen wegspringende vonken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij het stoken van de kachel of openhaard en biedt het veiligheid voor. Met een vonkenscherm beperkt u de risico's op brand en brandplekken. Gebruikt u een kleed of tapijt als interieur, zorg dan voor bescherming. Kies voor een transparante vonkenscherm om te genieten van de warmte en het vuur. 

De vonkenscherm van de Kachelwinkel zijn voorzien van een goede kwaliteit vonkengaas zodat u een kwaliteitsproduct krijgt die het stoken van uw open haard een prettige beleving maakt voor vele jaren.

Open stoken op hout is geweldig en heeft veel charme. Wegspringende vonken van harsrijk hout kunnen echter wel eens voor onverwachte verrassingen zorgen. Met een vonkenscherm, vonkenvanger of haardscherm van de Kachelwinkel kunt u zorgeloos stoken of de haard aan het zicht onttrekken als deze niet in gebruik is.

De haarschermen zijn er in verschillende grotes en kleuren. We bieden een uitgebreid assortiment. Zo is er dus altijd wel een vonkenscherm die past bij uw kachel of openhaard en bij uw interieur! 


Welkom bij de Kachelwinkel

Maak kennis met de deskundige medewerkers van De Kachelwinkel. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die zij u kunnen bieden in de komende jaren. Als specialist op het gebied van kachels en verwarming zijn wij de toegevoegde kennisschakel tussen fabrikant en afnemer en bieden wij een totaalassortiment rookgas- en ventilatiesystemen voor de woningbouw.

Onze producten:

Houtkachels, Elektirische kachels, Tuinhaarden, Ventilatiesystemen, Dubbelwandige en Enkelwandige Rookgaskanalen, Zwarte afvoerkanalen in staal en RVS, Dakkappen, Flexibele rookgas- en ventilatieafvoeren in RVS en Aluminium zowel enkel- als dubbelwandig, roosters.