Vonkenschermen

Desc

Producten 1-24 van 45

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

Producten 1-24 van 45

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Bestel vonkenschermen voor de openhaard online bij De Kachelwinkel. Wij zijn dé webshop voor al uw kachel- en openhaard accessoires. Breng sfeer in huis met een haarscherm dat naadloos aansluit bij uw woonstijl.  De volgende soorten openhaard schermen hebben wij op voorraad:

Vonkenschermen om veilig te stoken

Vonkenschermen zijn gemaakt om te voorkomen dat vonken wegspringen uit het vuur, en zo gevaar kunnen veroorzaken. Omdat vonkenschermen meestal bij de open haard worden geplaatst, worden ze ook wel haardschermen genoemd. Een vonkenscherm kan echter ook worden gebruikt bij een vuurschaal, vuurkorf of tuinhaard.

Waarom een haardscherm bij de open haard? 

Met een vonkenscherm bij de open haard beperkt u de risico's op brand en brandplekken in huis. Zeker als u een tapijt of vloerbedekking heeft liggen in de buurt van de open haard, is het verstandig om te kiezen voor een vonkenscherm als extra bescherming. Maar een haarscherm is niet alleen maar functioneel. Het is tevens een stijlvolle accessoire waarmee u een knusse sfeer creëert in huis. Als de haard niet brandt, onttrekt een haardscherm de haard aan het zicht, wat zorgt voor een opgeruimde aanblik.  

Altijd een vonkenscherm op maat

De Kachelwinkel biedt vonkenschermen in alle soorten maten. Ons aanbod varieert van klassieke vonkenschermen met een decoratie tot moderne schermen met een strak design. We hebben schermen uit één stuk, maar ook vierdelige schermen en vonkenschermen met een hoek (zowel linker- als rechterhoek). Verder zijn er vonkenschermen met zwart gaas, en schermen met transparant gaas die uitstekend zicht bieden op het vuur. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een haardscherm op maat, met een stijl die past bij uw inrichting. En welk vonkenscherm u ook kiest, al onze schermen zijn kwaliteitsproducten waaraan u vele jaren veilig stookplezier beleeft. Bestel nu!

To Top