Vuurkorven

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Vuurkorf Cookking Verona
  € 133,95 INCL BTW.
  Vuurkorf Cookking Verona
 2. Vuurkorf Cookking Flame
  € 133,95 INCL BTW.
  Vuurkorf Cookking Flame
 3. Vuurkorf Cookking Ibiza
  € 133,95 INCL BTW.
  Vuurkorf Cookking Ibiza
 4. Vuurkorf Cookking Lago
  € 91,95 INCL BTW.
  Vuurkorf Cookking Lago
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

De mooiste vuurkorf kopen voor uw tuin

Bij De Kachelwinkel kunt u een vuurkorf kopen die perfect aansluit bij uw tuin of terras. Wij hebben een ruim aanbod aan vuurkorven in verschillende formaten en vormen. De meeste vuurkorven in onze winkel zijn van het Nederlandse kwaliteitsmerk Cookking. Bekijk zelf onze vuurkorven in verschillende groottes en vormen, of vraag onze klantenservice om advies. Wilt u een vuurkorf kopen? Dan zorgen we dat deze direct bij u wordt thuisbezorgd, zodat u snel kunt genieten van een warme en sfeervolle tuin.

Vuurkorf van staal

De meeste vuurkorven zijn gemaakt van staal. De reden hiervoor is dat staal bestand is tegen hoge temperaturen en lang meegaat. Vuurkorven worden van verschillende soorten staal gemaakt, zoals RVS, cortenstaal en blank staal met een coating. Cortenstaal is een legering die koper bevat, waardoor er een roestkleurige oxidatielaag ontstaat. Deze laag vormt een beschermende laag op het staal, waardoor het niet verder kan doorroesten. Een andere duurzame variant is staal met een hittebestendige coating. Is het staal behandeld met een dergelijke coating, dan is de vuurkorf zwart.    

Is uw ideale vuurkorf rond of vierkant?

In de meeste gevallen is een vuurkorf rond. Maar wij hebben ook vuurkorven met andere vormen. U kiest zelf welke vorm u het best vindt passen bij uw tuin. Een ronde vuurkorf heeft bijvoorbeeld een harmonieuze uitstraling, die past in iedere omgeving. Is een vuurkorf vierkant, dan sluit dit goed aan bij een strak vormgegeven tuin of terras. Als u echt iets bijzonders in huis wilt halen, hebben wij ook bijzondere vuurkorf designs.  

Vuurkorf BBQ

Een vuurkorf zorgt niet alleen voor warmte en gezelligheid. Er zijn ook multifunctionele vuurkorven die dienst kunnen doen als barbecue. Een vuurkorf BBQ heeft een platte, vaak wat gekromde bovenkant, waar u gemakkelijk een barbecuerooster op kunt plaatsen. De Cookking Verona vuurkorf is hier een goed voorbeeld van. 

To Top