SKU
KHAEL034

Charlton & Jenrick Fireline FP elektrische kachel rechte deur

€ 1.150,00 INCL BTW.

Elektrische vrijstaande kachels gebaseerd op de echte houtkachels.
Niet meer van echt te onderscheiden mede door het gepatenteerde 3D ECOflame vlammenspel. Dat wordt in deze elektrische haard gecombineerd met een realistisch vuurbed en de mogelijkheid van extra mogelijkheden om uw nieuwe elektriche kachel verder op te tuigen naar uw smaak.

Charlton & Jenrick klassieke stijl

Ons assortiment elektrische haarden blijft uitbreiden. Met de zware, gietijzeren fireline serie hebben we een prachtige aanvulling op ons assortiment. Elektrische vrijstaande kachels gebaseerd op de echte houtkachels. Niet meer van echt te onderscheiden mede door het gepatenteerde 3D ECOflame vlammenspel. Dat wordt in deze elektrische haard gecombineerd met een realistisch vuurbed en de mogelijkheid van extra mogelijkheden om uw nieuwe elektriche kachel verder op te tuigen naar uw smaak. 

Gewoon echt

We praten vaak over de elektrische kachels als 'net echt' maar elektrische kachels, en zeker deze van Charlton & Jenrick, zijn gewoon echt! Niet meer een slap aftreksel van een hout- of gaskachel maar echte exemplaren. Daarom kunt u bij deze kachel ervoor kiezen om hem op een houtvak te zetten of er bijvoorbeeld een rookafvoer op te plaatsen. Alles in de kleur van de kachel.

Hartverwarmend

Als u nog niet warm bent geworden van de aanblik van het echte elektrische vuur dan kunt u ook nog, door middel van de afstandsbediening, de verwarming van deze haard aanzetten. U heeft met deze elektrische kachel de beschikking over drie standen. U kunt hem natuurlijk uit laten staan en hij kan 1kW of 2kW aan warmte geven.

Merk: Charlton & Jenrick
Model: Fireline FP rechte deur
Brandstof: Elektrisch
Vuurzicht: Front
Type kachel: Vrijstaand
Wel of geen afvoer: Geen afvoer
Materiaal: Gietijzer
Kleur: Zwart
Afmeting breedte: 44 cm
Afmeting hoogte: 78.5 cm
Afmeting diepte: 33.2 cm
Bediening: Handbediening, Afstandsbediening
Thermostaat: Ja
Branderdecoratie: standaard geleverd met hout- of kiezelset
Maximaal vermogen: 2 kW

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top