SKU
KHAJA001

JAcobus 6 Houtkachel

€ 1.616,00 INCL BTW.

Voor de scherpste prijsaanvraag mailt u met info@dekachelwinkel.nl.

De kleine JAcobus kan een vermogen leveren van 3,5 tot 7kW, het vermogen is door u zelf aan te passen door meer of minder hout te stoken. Als u u veel hout stookt in de JAcobus 6 en hij zijn piekvermogen van 7kW bereikt kan hij ruimtes tot wel 120m3 verwarmen.

De beste in zijn soort!

De JAcobus 6 is momenteel één van de best verkochte houthaarden en dat is niet zonder reden, de JAcobus heeft een aantal punten waardoor hij uitblinkt ten opzichte van andere houthaarden.

In de categorie houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.

Pellets stoken in een houtkachel?

Stel, u heeft geen (goed) hout op voorraad, of wilt uw kachel graag langdurig laten branden zonder bij te vullen. Dan is het handig als u uw JAcobus houtkachel kunt laten branden op pellets. Daarom bieden wij een ‘hybride module’ aan voor de JAcobus. In een handomdraai bouwt u de JAcobus daarmee om naar een pelletkachel. Hout stoken blijft daarbij mogelijk!

* Brandstof: Hout
* Vuurzicht: Front
* Type kachel: Vrijstaand
* Wel of geen afvoer: Met RG Afvoer
* Materiaal: Plaatstaal
* Kleur: Antraciet
* Gewicht 110 kg
* Afmeting breedte: 52 cm
* Afmeting hoogte: 78 cm
* Afmeting diepte: 38 cm
* Achterwand: Staalwand
* Minimaal vermogen: 3.5 kW
* Maximaal vermogen: 7 kW
* Rendement: 89 %
* Rookgasafvoer: Ø 131 mm
* Hart pijp hoogte: 62.5 cm
* Bovenaansluiting: Ja
* Achteraansluiting: Ja
* Externe luchttoevoer: Ja
* Energielabel: A+

EXTRA

Externe lucht toevoer adapter € 116, incl.BTW
Hybride module JAcobus 9  € 56,00,incl.BTW

JAcobus 6

De kleine JAcobus kan een vermogen leveren van 3,5 tot 7kW, het vermogen is door u zelf aan te passen door meer of minder hout te stoken. Als u u veel hout stookt in de JAcobus 6 en hij zijn piekvermogen van 7kW bereikt kan hij ruimtes tot wel 120m3 verwarmen.

De beste in zijn soort!

De JAcobus 6 is momenteel één van de best verkochte houthaarden en dat is niet zonder reden, de JAcobus heeft een aantal punten waardoor hij uitblinkt ten opzichte van andere houthaarden.
In de categorie houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top