SKU
KHAJA001

JAcobus 6 Houtkachel

€ 1.590,00 INCL BTW.

JAcobus 6

De kleine JAcobus kan een vermogen leveren van 3,5 tot 7 kW, het vermogen is door u zelf aan te passen door meer of minder hout te stoken. Als u u veel hout stookt in de JAcobus 6 en hij zijn piekvermogen van 7 kW bereikt kan hij ruimtes tot wel 120 m3 verwarmen.

De beste in zijn soort!

De JAcobus 6 is momenteel één van de best verkochte houthaarden en dat is niet zonder reden, de JAcobus heeft een aantal punten waardoor hij uitblinkt ten opzichte van andere houthaarden.
In de categorie houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.

Merk: Jacobus
Model: 6 houtkachel
Serie: 6 serie
Brandstof: Hout
Vuurzicht: Front
Type kachel: Vrijstaand
Wel of geen afvoer: Afvoer
Materiaal: Plaatstaal
Kleur: Antraciet
Gewicht 110 kg
Afmeting breedte: 52 cm
Afmeting hoogte: 78 cm
Afmeting diepte: 38 cm
Achterwand: Staalwand
Minimaal vermogen: 3.5 kW
Maximaal vermogen: 7 kW
Rendement: 89 %
Rookgasafvoer (diameter): 131 millimeter
Hart pijp hoogte: 62.5 cm
Bovenaansluiting: Ja
Achteraansluiting: Ja
Externe luchttoevoer: Ja
Energielabel: A+

JAcobus 6

De kleine JAcobus kan een vermogen leveren van 3,5 tot 7kW, het vermogen is door u zelf aan te passen door meer of minder hout te stoken. Als u u veel hout stookt in de JAcobus 6 en hij zijn piekvermogen van 7kW bereikt kan hij ruimtes tot wel 120m3 verwarmen.

De beste in zijn soort!

De JAcobus 6 is momenteel één van de best verkochte houthaarden en dat is niet zonder reden, de JAcobus heeft een aantal punten waardoor hij uitblinkt ten opzichte van andere houthaarden.
In de categorie houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top