SKU
KHAJA011

JAcobus 9 doorkijk Houtkachel

€ 2.646,00 INCL BTW.

Voor de scherpste prijsaanvraag mailt u met info@dekachelwinkel.nl.

De JAcobus doorkijk kachel is uniek in zijn soort. Deze houtkachel heeft aan twee zijden een deur met een glasvenster, dit zorgt ervoor dat het een haard is die goed in het midden van uw ruimte te plaatsen is. Zo is deze kachel het stralende middelpunt van uw kamer. 

Wat deze kachel nog unieker maakt is dat u met 1 knop de kachel helemaal kunt regelen. Met deze ene knop en het hoge rendement van de houtkachel is deze kachel heel makkelijk regelbaar en kunt u zelf bepalen hoeveel kW aan wartme u uw kamer in wilt brengen.

De beste in zijn soort!

De JAcobus 9 is momenteel één van de best verkochte houthaarden en dat is niet zonder reden, de JAcobus heeft een aantal punten waardoor hij uitblinkt ten opzichte van andere houthaarden.

In de categorie houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.

Verschillende mogelijkheden

Vanaf heden zijn de JAcobus haarden ingekort of verlengt verkrijgbaar, daarnaast zijn er nog veel meer opties, zo kunt u kiezen voor een handige lade onder uw haard of bijvoorbeeld een zelfsluitende deur, ook is het mogelijk om verschillende accessoires te bestellen. Alle mogelijkheden staan beschreven bij de specificaties. U kunt de kachel zelf naar eigen smaak bestellen.

Pellets stoken in een houtkachel?

Stel, u heeft geen (goed) hout op voorraad, of wilt uw kachel graag langdurig laten branden zonder bij te vullen. Dan is het handig als u uw JAcobus houtkachel kunt laten branden op pellets. Daarom bieden wij een ‘hybride module’ aan voor de JAcobus. In een handomdraai bouwt u de JAcobus daarmee om naar een pelletkachel. Hout stoken blijft daarbij mogelijk!

* Brandstof Hout
* Vuurzicht Doorkijk
* Type kachel Vrijstaand
* Wel of geen afvoer:  Met Afvoer
* Materiaal Plaatstaal
* Kleur Antraciet
* Gewicht 130 kg
* Afmeting breedte 62 cm
* Afmeting hoogte 88 cm
* Afmeting diepte 39 cm
* Draaibaar:  Nee, deze kachel is niet draaibaar
* Bediening Handbediening
* Achterwand Staalwand
* Minimaal vermogen 5 kW
* Maximaal vermogen 10 kW
* Rendement 87 %
* Rookgasafvoer Ø 150 mm
* Bovenaansluiting Ja
* Externe luchttoevoer 80 mm
* Energielabel A

EXTRA

Externe lucht toevoer adapter € 116, incl.BTW
Hybride module JAcobus 9 € 64,00,incl.BTW

JAcobus 9 Doorkijk Houtkachel

Wilt u deze kachel bekijken? Maak dan een afspraak met ons verkoopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl.

De JAcobus doorkijk kachel is uniek in zijn soort. Deze houtkachel heeft aan twee zijden een deur met een glasvenster, dit zorgt ervoor dat het een haard is die goed in het midden van uw ruimte te plaatsen is. Zo is deze kachel het stralende middelpunt van uw kamer. 

 

 

 

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top