SKU
KHAJA002

JAcobus 9 Houtkachel

Speciale prijs € 1.710,00 INCL BTW. Normale prijs € 1.795,00
JAcobus 9 Houtkachel

JAcobus 9 Houtkachel

Wilt u deze kachel bekijken? Maak dan een afspraak met ons verkoopteam via 035 - 72 009 48 of info@dekachelwinkel.nl.

Het maximale vermogen van deze JAcobus 9 is 10kW! Eén van de eigenschappen van de JAcobus houtkachels is dat bij deze kachels het vermogen makkelijk te bepalen is. Deze JAcobus 9 is daarom geschikt voor ruimtes tot een ongeveer 160m3. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de mate van isolatie, of u vloerverwarming heeft en hoe dicht u op de haard zit.

De JAcobus haarden zijn momenteel ontzettend populair en dat is niet zonder reden, in de categorie de houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.

* Vuurzicht Front * Hartpijphoogte 62,5cm * Afvoerdiameter 150mm * Rendement 80% * Kleur Antraciet * Afmetingen bxhxd: 62x78x39cm * Vermogen 9kW * Externe luchttoevoer mogelijk * Op aanvraag zelfsluitende deur mogelijk * 1-knops bediening * Stookstand verstelling * Levenslange garantie! (op staal-, las-, hang- en sluitwerk )

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of
To Top